In drie maanden de ruimte creëren voor het leven dat je wilt.

Start jouw 3 maanden coaching traject

Wat als je straks echt de ruimte hebt om te werken aan dat leven waar jij van droomt. Dat kan!

Klinkt dit bekend?

Daar gaan we dan samen wat aan doen! 

Dat kan anders!

In dit 3 maanden traject gaan we werken aan overzicht en ruimte creeren in je huis, financiën en tijd. 

Zodat jij daarna: 

Meer orde hebt in huis en  de tools om het opgeruimd te houden. 

Overzicht hebt over je financiën en een plan voor komend jaar. 

Meer ruimte in je agenda hebt en een planning die echt verder richting je doel. 

Wat zeggen anderen?

In drie maanden de fundering die jij en je dromen nodig hebben!

IMG_1925

Hoe ziet het programma eruit?

Elke vier weken werken we samen aan een ander onderwerp zodat jij in drie maanden echt stappen hebt gezet met het op orde brengen en overzicht creeren van je huis, financiën en tijd. 

Na drie maanden staat de basis van jouw fundering om daarna op door te kunnen bouwen!

1-1 Coachingsessies

In totaal 7 coachingsessies, waarin we samen aan de slag te gaan met waar je tegenaan loopt en alles uit je traject te halen. 

Online omgeving

Je krijgt opdrachten en tools om zelf in de tussengelegen tijd aan de slag te gaan en echte stappen te maken.

1. JE HUIS

In de eerste vier weken gaan we werken aan het  op orde brengen van je huis/ leefomgeving. Hierdoor gaan we letterlijk en figuurlijk ruimte creëren voor het leven dat je wilt. Een opgeruimd huis helpt bij een opgeruimd hoofd. 

Door middel van twee 1:1 coachingsessies, een werkgids  en online opdrachten ga je aan de slag met het organiseren van je huis. 

We gaan niet alleen kijken naar het opruimen zelf, maar ook naar wat je nodig hebt om opgeruimd te blijven. Opruimen is een onderdeel van het doen van je huishouden. Indien er behoefte en tijd voor is kunnen we ook werken aan een routine voor je huishouden, zoals schoonmaken en wassen. Niet iedereen heeft een schoonmaakster en met een routine kan je de tijd die je hieraan kwijt bent enorm verminderen. 

Na vier weken heb je enorme vorderingen gemaakt en heb je een plan hoe je hier gemakkelijk daarna mee verder kan. 

Na dit deel:

2. JE FINANCIËN

Overzicht over je financiën geeft je rust. Vaak weten we wel een beetje hoe het zit, maar hebben we niet echt inzicht in hoe we ervoor staan, waar je te veel uitgeeft en waar je kan besparen. Als je uitzoeken wat je wilt of werken richting je doel helpt het als je weet waar je financiële ruimte zit. 

In deze vier weken gaan we werken aan dit overzicht. Je gaat kijken naar je inkomsten en uitgaven. Kloppen als je uitgaven nog met waar je staat en wat je belangrijk vindt. Door dit te doen krijg je inzicht waar je mogelijk kan of moet besparen en je kansen laat liggen. 

Het opstellen van een budget kan je helpen als richtlijn om je financiën  structuur te geven. Met een financiële routine kant je zorgen dat je overzicht blijft houden zonder dat het je veel tijd kost.  

Als budgetcoach kan ik de tools aanreiken die je nodig hebt om aan dit deel te werken en gaan we samen uitzoeken wat voor jou belangrijk is en past bij waar je heen wilt.

Je financiën

Na dit deel:

3. JE TIJD

Net zoals met je huis en financiën kan je ook je tijd niet op orde hebben. Dit heeft grote invloed op je hoe je je voelt en wat je doet. Dit op orde krijgen maakt dat je letterlijk ruimte gaat creëren wat je belangrijk vindt. 

In deze vier weken gaan we je dagelijkse routine, agenda en alles wat je daarbuiten doet onder de loep nemen. We gaan overzicht creeren van wat je allemaal doet en zou willen doen. Zodat je kan bekijken waar je kan versimpelen, delegeren of schrappen. 

Daarnaast ga je leren plannen en een routine creeren. Een planning maken die echt je verder gaat helpen is anders dan gewoon wat in je agenda zetten. En dat is het doel, een planning waar je je makkelijk aan kan houden en waarmee je echt werkt aan waar je heen wilt. 

Het creeren van een routine is belangrijk, zodat je minder energie kwijt bent aan nadenken over alles wat je wilt en moet. 

We gaan experimenteren met plannen en routines, zodat je ontdekken wat voor je werkt, hoeveel tijd dingen echt kosten en hoe je dingen kan combineren. 

 

Na dit deel:

Aan de slag stappenplan:

1.

STAP 1

Gratis intake & kennismaking

Meld je aan via onderstaande link voor een gratis kennismaking sessie van ongeveer 30 minuten. Dit is een belangrijke stap voor een goede start en is eigenlijk je eerste sessie. We gaan kijken waar je tegenaan loopt en of we samen een klik hebben om hiermee aan de slag te gaan. Het hebben van een goede klik is belangrijk rijk voor een succesvolle coaching samenwerking. Na dit gesprek kan je kijken of je dit traject iets voor je is. 

2.

STAP 2

Aan de slag

Het coachingstraject bestaat 12 weken en is verdeeld over drie blokken van vier weken: je huis, je financiën en je tijd. Elke sectie verloopt volgens dezelfde volgorde. 

1e week: Elke sectie start met een video en een opdrachten. Die zijn te vinden op het online platform. Daar staat ook per onderwerp de werkgids met opdrachten, tips en tools. Via de mail krijg je hiervan een aankondiging met een link. 

2e week: We zien elkaar in een coachingsessie van 55 minuten. Wat er gebeurt in jouw dagelijkse realiteit tussen de sessies, is waar we ons op gaan richten. Daar zitten de grote leermomenten, waar we tijdens de sessies naar kunnen kijken, patronen kunnen ontdekken en overtuigingen aangaan. De sessie sluit af met een nieuwe opdrachten om de komende week aan te werken. 

3e week: Start weer met een video. Je gaat verder met wat we in de coaching sessie besproken hebben en de online opdrachten. Je kan tussentijds altijd vragen stellen via whatsapp en/of mail. 

4e week: In deze week zien we elkaar weer in een online sessie. Daarin bespreken we hoe het de afgelopen is gegaan, waar je nu staat en hoe je verder gaat. Je werkt aan een routine en actieplan, om ook hierna aan dit onderwerp te blijven werken. 

3.

STAP 3

Yes, you did it!

Na de afronding van het laatste blok plannen we nog een laatste sessie. Dit kan tussen de twee tot vier weken erna zijn. In deze sessie kijken we nog een keer terug en hoe je hierna met alles verder gaat. 

Je hebt je fundering gelegd en daar kan je verder op gaan bouwen. Je weet waar je staat en de tools om hiermee verder mee aan de slag te gaan. Je hebt de ruimte gecreëerd door de zekerheid van de basis om je te gaan focussen op wat je verder wilt. 

In drie maanden werken aan de basis fundering om je dromen op je bouwen.

€ 455,—

TIJDELIJK ZOMER AANBIEDING START EIND AUGUSTUS

€ 399,—

Dus nog even voor de zekerheid, om te checken of je op de goede plek bent.

You're in the right place if:

You're in the wrong place if:

Hey, Ik ben Merel!

47 jaar en ik woon samen met mijn dochter Chlóe van acht net buiten Amsterdam. Ik werk al jaren als zelfstandige life(style) en budget coach & organizer in mijn eigen praktijk Style of Living.

Mijn passie is andere, zoals jij, helpen een georganiseerde basis voor zichzelf te creëren en uit te dagen belemmerende overtuigingen aan te gaan. Zodat je kan werken aan jouw Style of Living.

Mijn focus is dat jij het heden kan creeren dat past bij de toekomst waar je van droomt. Waar sta je, waar wil je heen en wat heb je daarvoor nodig. 

Ik ben praktisch, georganiseerd, empatisch en open. Ik geloof in practice what you preach. Wat ik zeg is wat ik zelf ook doe.

Met mijn jarenlange ervaring als coach en organizer en mijn voorliefde voor esthetiek help ik jou bij het organiseren van je leven en je coachen richting een heden dat past bij waar je naar toe wilt. Kortom ik help jou bij het vormgeven van jouw Style of Living.

Vragen? Yes kom maar door!

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stel hem dan gerust via Instagram of stuur me een e-mail via merel@styleofliving.nl. 

Het drie maanden coachingstraject kost normaal € 455,-, maar nu tijdelijke zomer aanbieding voor € 399,-. Ik ben tot 31 december 2022 nog vrijgesteld van BTW dus dit is ook echt de prijs. 

Daarvoor krijg je 7 keer een 1:1 coachingssessie van 55 minuten. Dat is € 65,- per sessie, 35% korting t.o.v. van een enkele coachingsessie € 100,-, maar nu dus nog extra ivm de tijdelijke zomer aanbieding.

Wekelijks een mail met daarin een link naar het online platform met werkboeken, tips en tools. Daar staan ook de tussentijdse opdrachten.

Je kan altijd vragen stellen via de mail en whatsapp. 

Dat hangt helemaal van jou af. Je kan elke 1e maanden maandag van de maand starten. 

Het startpunt is voor iedereen anders, maar ik kan je met zekerheid zeggen dat je na 3 maanden meer overzicht, orde  en controle hebt over je huis, financiën en tijd. 

Je hebt meer rust, minder stress en meer ruimte om te werken aan waar je naar toe wilt. Je hebt een heden dat beter past bij de toekomst die je voor ogen hebt en waar je naar verlangt. 

Met alle stappen die je hebt gemaakt heb je een routine voor jezelf ontwikkelt en de tools om het daarna zelf gemakkelijk te kunnen voortzetten. 

Het leven zit vol met onverwachte gebeurtenissen. Als er iets gebeurt waardoor jij tijdelijk er niet aan kan werken en geen coachingsessies kan doen, dan kunnen we in overleg kijken naar een moment dat het wel schikt en schuiven we het door. Je hebt een jaar na datum van aankoop te tijd om het af te maken.  

Dit is een individueel coachingstraject. Daar zit geen groep bij. Mocht je die behoefte hebben dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. Tot nu toe vind iedereen het juist fijn om individueel met mij te werken, maar dat sluit natuurlijk niets uit voor de toekomst. 

Om de week heb je een coachingsessie van 55 minuten. Daarnaast zijn er opdrachten. Hoeveel tijd je daaraan besteed is aan jezelf. De opdrachten gaan veelal over orde en overzicht scheppen, experimenteren met nieuwe routines en bijhouden hoe het gaat in je dagelijkse realiteit. De tijd die je erin stopt hangt samen met wat je uit het traject haalt. 

Je hebt tot een jaar na aankoop van je drie maanden coachingstraject toegang tot het online platform. 

Ik denk dat je het nooit 100 % zeker weet. Er blijft altijd een stemmetje op de achtergrond wat er van alles van vindt als jij in jezelf investeert 😉De vraag is vooral: Wil je dat er iets verandert in je leven? Hoe klein of groot dat ook is. Dan is dat jouw antwoord. 

Wil je liever in delen betalen? Dat kan. Stuur me een berichtje via merel@styleofliving.nl, dan kijken naar een voor jou passend betaalplan! 

We hebben eerst een gratis kennismaking waarin ik je alles kan vertellen over het traject en jij je vragen kan stellen. Na dit gesprek kan je bepalen of het wat voor je is of niet en natuurlijk of je de klik voelt om hier met mij aan te werken. 

Mocht je binnen twee weken na aankoop van het coachingstraject toch denken dat je dit niet wilt, dan krijg je volledig je geld terug. 

Zullen we kijken wat we samen kunnen doen?
Plan een gratis kennismaking!
Je kan ook altijd een email merel@styleofliving.nl

© COPYRIGHT 2022 | STYLE OF LIVING | TERMS & CONDITIONS