5 gratis printable Moederdag quotes om in te lijsten

Dit bericht kan affiliatie  links bevatten, wat betekent dat ik een commissie ontvang als je via mijn link koopt, zonder extra kosten voor jou. Lees hier meer.

Een ingelijste moederdag quote is een origineel cadeau om te geven, maar ook om te vragen als je partner geen inspiratie heeft. Je kan het gebruiken om je eigen interieur mee te stylen of je moeder mee te verrassen op moederdag.

Check dan deze gratis printables. Ze hebben alleen nog een mooi lijstje nodig. Hiermee kan je het helemaal laten aansluiten op jouw smaak. 

Dit bericht gaat over moederdag quotes en mooie lijsten om te kunnen geven of vragen als moederdag cadeau. 

Deze gratis posters met moederdag quotes zijn op A4 formaat. Via onderstaande de knop kan je ze downloaden en thuis uitprinten. Laat je er vooral door inspireren. Maak er zelf een met een tekst die belangrijk is voor jou of zoek online naar andere quotes. 

Dit bericht gaat over moederdag quotes en mooie lijsten om te kunnen geven of vragen als moederdag cadeau. 

Mooie wissellijsten voor de quotes

Strakke randloze fotokader met helder kwaliteitsglas en metalen clips. De eenvoud komt de wat er inzit nog beter uit. Makkelijk en snel in gebruik. 

Deze prachtige aluminium wissellijst is van hoge kwaliteit, zowel de frame als het glas. Deze laatste is UV werend, waardoor je afbeelding niet verkleurd. Handig op zeer zonnige plekken. 

Dankzij deze prachtige eikenhouten lijst met glazen plaat kan je een poster of een foto een mooi plaatsje geven.Staand sierlijk op een boekenplank, meer prominent aan een muur gehangen, of misschien zelfs als onderdeel van een stijlvolle galerijmuur.

Mooie witte houten wissellijst. Gemakkelijk aan de achterkant te openen en je interieur op te frissen. Elk seizoen een nieuwe quote.  

En als je toch een ander kleurtje wilt dan is deze zo over de verven. 

In het zwart maar ook in andere kleuren te krijgen. Mooi twee naast elkaar op een kastje neerzetten of naast elkaar hangen. De dunnere lijst geeft een mooie strakke uitstraling. 

Meer over moederdag

Wat je misschien ook leuk vindt

Dit bericht kan gelieerde links bevatten, wat betekent dat ik een commissie ontvang als je via mijn link koopt, zonder extra kosten voor jou.  Lees hier meer. 

8B0BB829-4F7C-4032-9C6E-2821F6B43651

Ik ben Merel van der Veen, 

life, budget en routine Coach & Blogger.

Welkom op Style of Living – mijn site over het heden creëren waar je van droomt!

COACHING
Life, Budget & Routine

Wil je meer hulp bij:

Of gewoon sparren over het wat je tegenhoudt in het leiden van het leven waar jij van droomt.  

Schrijf je hier in voor de

maandelijkse nieuwsbrief.

categorieën