Dat je hier bent betekent dat je wilt werken aan jezelf, je leven, je obstakels en je toekomst.

Ik ben Merel van der Veen en ben gecertificeerd coach. Als online lifecoach help ik jou je doelen te bereiken en veranderingen in de je leven aan te brengen die daarvoor nodig zijn. Je gaat de kloof overbruggen tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn.

Samen gaan we aan de slag om jouw leven vorm te geven naar wat jij belangrijk vindt, zodat je ruimte kan creëren voor de toekomst die je wilt. We gaan uitvinden wat voor jou werkt en hoe je dit in je voordeel kan inzetten.

Ik zal je uitdagen buiten je comfort zone te gaan, want daar zit je vooruitgang. Ik zal je als motivator begeleiden in het zetten van moeilijke stappen en als cheerleader je ondersteunen in het volhouden.

De tijd tussen de sessies is net zo belangrijk. Daarom zal ik je opdrachten geven om in deze periode te gaan experimenten en registeren. Immers het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts geleerd. Zodat je nieuwe manieren gaat leren om je dagelijks realiteit te verbeteren en te gaan leven naar jouw Style of Living.

Gratis Kennismaking 

We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Ik werk met losse sessies, maand trajecten en 10x kaarten. Wel allemaal online. Om te weten wat het beste past, heb ik een gratis kennismakingsgesprek voor jou om dat samen te bekijken.

Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingssessie van 45 minuten gaan we bekijken waar je tegen aanloopt,  naar toe wilt en behoefte aan hebt en wat ik voor je kan betekenen. Daarna kunnen we bespreken welke aanpak het beste bij jou situatie past.