In 5 stappen een planning maken die je echt verder gaat helpen!

Dit bericht kan affiliatie  links bevatten, wat betekent dat ik een commissie ontvang als je via mijn link koopt, zonder extra kosten voor jou. Lees hier meer.

Iedereen kan een planning maken, maar eentje die je ook echt verder gaat helpen is een ander verhaal. Met de 5 stappen in dit werkboek gaat het jouw lukken een planning te maken die je echt gaat helpen je doel te bereiken. 

Een doel zonder plan is een wens.

Vrij naar Antoine de Saint-Exupéry, Franse schrijver

Fantaseren over alles wat je graag zou willen is heerlijk, maar zolang je er geen acties aan koppelt blijft het bij fantaseren. Net zoals een lijstje maken met je doelen goed voelt, maar als je er niets mee doet dan blijft het alleen maar bij dat lijstje. Het verwezenlijken van je doel betekent dat je echt aan de slag moet. Actie ondernemen is de enige manier die leidt tot resultaat. Nu hoor ik je denken ‘Ja maar. ik weet niet waar ik moet beginnen’. Geloof me, je bent niet de enige. Ik hoor het regelmatig en ik begrijp het. Beginnen is vaak lastig, en daarom ga ik je helpen, zodat het voor jou makkelijker wordt. In dit werkboek ga je werken aan overzicht, helder krijgen waar je heen wilt en bewust kiezen aan welke doelen jij de komende tijd wilt werken. Daarna ga je jouw gekozen doel(en) opdelen in kleinere subdoelen, taken en dan de to-do-lijst met concrete stappen voor vandaag, morgen en volgende week.
Hoe specifieker de stap, hoe groter het resultaat’.

Gratis werkboek

online invulbaar & printbaar  voor offline gebruik

Om een goed plan te maken moet je starten bij de basis. Daarvoor moet je even de tijd nemen om dingen uit te zoeken, zowel intern als extern, zodat je helder kan verwoorden waar je aan wil werken.

De uitgangspunten voor een goede planning zijn:
– helder hebben wat je wilt,
– overzicht creeren en
– het realistisch en haalbaar maken.

De uitkomst van dit werkboek is een actieplan waarmee jij vol motivatie en vertrouwen stappen gaat zetten richting je doel. Je hebt dan een planning om je te helpen dit doel te verwezenlijken. De aanpak hiernaar toe bestaat uit vijf stappen.

Wil je nog meer succes in het maken van een planning om je doelen echt te behalen, check de mooie aanbieding op de laatste pagina en dan gaan we samen aan de slag om dat voor elkaar te krijgen. 

 

In deze download vind je de 5 stappen waarmee een planning maken voor jou een makkie wordt en die je helpt om echt je doelen te gaan bereiken. 

Gratis werkboek

online invulbaar & printbaar  voor offline gebruik

Dit bericht kan gelieerde links bevatten, wat betekent dat ik een commissie ontvang als je via mijn link koopt, zonder extra kosten voor jou.  Lees hier meer. 

8B0BB829-4F7C-4032-9C6E-2821F6B43651

Ik ben Merel van der Veen, 

life, budget en routine Coach & Blogger.

Welkom op Style of Living – mijn site over het heden creëren waar je van droomt!

COACHING
Life, Budget & Routine

Wil je meer hulp bij:

Of gewoon sparren over het wat je tegenhoudt in het leiden van het leven waar jij van droomt.  

Schrijf je hier in voor de

maandelijkse nieuwsbrief.

categorieën