Waar ik me mee bezighoudt deze maand, januari 2022.

Met deze maandelijkse serie wil ik jou een kijkje geven in mijn leven en mijn Style of Living.

Daar staan we dan, aan het begin van een nieuwe jaar. Heerlijk gevoel vind ik dat altijd.  Een jaar dat voor je ligt, met allemaal nieuwe mogelijkheden. Slaat natuurlijk eigenlijk nergens op, want elk moment is een nieuw begin. Toch gebruik ik, zoals velen, het begin van het jaar om mijn doelen te stellen en koers te bepalen. 

Deze blog gaat dan ook niet zo zeer over waar ik me deze maand specifiek mee bezighoudt, maar meer over waar ik me dit jaar op wil gaan richten. De vijf thema’s zijn dit keer: dit jaar 2022, ik wil, ik ga (ik volg, ik lees), ik hou & voor jou.

Dit jaar 2022,

ligt mijn focus volledig op het uitbreiden van deze site, met mijn academy en een shop. Een site vol wekelijks nieuwe blogs, een maandelijkse themagids, elk kwartaal een workshop, digitale notebooks en templates. Heel veel inspiratie, motivatie, tips en tricks om jou te helpen om te blijven streven naar het creëren van de lifestyle die past bij de toekomst waar je van droomt en je te blijven ontwikkelen. Dit is mijn droom. Lang heb ik het niet aangedurfd, maar nu ga ik er helemaal voor. 

Ik wil, 

dit jaar starten met meer sporten. De laatste jaren merk ik dat ik het meer nodig heb dan voorheen om in shape te blijven. Daarnaast en misschien nog wel belangrijker voel ik me beter, energieker en meer gefocust als ik dagelijks sport. Het past dus goed in het leven dat ik wil leiden en bij waar ik naar toe wil. 

Vanochtend ben ik weer gestart met een yoga workout van Adriene. Zij begint elk jaar met een nieuwe 30 dagen yoga reeks en daarna volg ik programma’s van voorgaande jaren. Morgen ga ik beginnen met hardlopen. Dat heb ik nog nooit eerder gedaan, maar het lijkt me altijd zo lekker om te doen. Plan is om ‘s ochtends eerst een half uurtje te lopen (nadat ik het heb opgebouwd natuurlijk) en daarna een half uurtje yoga. 

Ik ga,

dit jaar alleen cursussen doen en boeken lezen die me verder helpen bij de ontwikkeling van mijn site. Per keer ga ik me focussen op 1 cursus per keer. Deze ga ik implementeren en ermee experimenteren. Zodat ik het echt goed kan leren en erin kan groeien. Hetzelfde geldt voor boeken. “Focus smaller to grow bigger.” 

Dus …

… ik volg,

op dit moment een cursus over Pinterest en hoe je dit kan gebruiken als marketing tool.

En …

… ik lees, 

nog steeds In business * van Aranka van der Voorden. Ik ben er in december totaal niet verder ingekomen. Dat betekent dat ik ook nog steeds onder andere She means business * van Carrie Green en How to style your brand * van Fiona Humberstone heb liggen. Mijn goal is een boek per maand, maar vrees dat dat een beetje wishful thinking is. 😉

Ik houd

me aan een budget. Mijn nieuwe richting zal er voor zorgen dat ik in het begin van het jaar minder zal verdienen dan normaal. Ik heb mijn financiën bekeken en een maandbudget gemaakt.

Gelukkig heb ik nog spaargeld zodat ik dit jaar kan doorkomen, maar dan wel met een budget. Naast life coach ben ik ook budget coach, dus dat is wel aan mijn besteed. In de februari themagids wil ik met jou hiernaar gaan kijken. Het leven naar een budget kan beperkend voelen, maar het kan ook veel vrijheid opleveren. Net zoals alles, moet het passen bij jouw Style of Living en het pad dat je wilt bewandelen.

Voor jou,

gaat de themagids van deze maand over het omzetten van je dromen en doelen voor 2022, naar planning om het ook werkelijkheid te kunnen maken. Het is een werkboek waarin we stap voor stap van jouw doelen een plan gaan maken. Doe je mee? Je kan het vinden in de bibliotheek van de academy.

Fijne eerste maand van het jaar! 

Deze post kan affiliate-links bevatten, aangemerkt met *. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als je iets koopt via de links. Dit kost jou overigens niets extra’s. Ik gebruik alleen links naar producten of websites die ik ook zelf gebruik of als dat niet het geval is, helemaal achtersta. Gebruik je deze links, dank je wel. Je helpt mij om me nog meer te kunnen richten op het maken van mooie content en daarmee jou te kunnen helpen met het creeren van de lifestyle die past bij de toekomst waar je van droomt.

Hallo, ik ben Merel

lifestyle organizer en planner

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

met tip, tools, aanbiedingen en updates.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *