Waar ik me mee bezighoudt deze maand.

Dit wordt een maandelijks terugkerende blog waarin ik zoals de titel al aangeeft ga delen waar ik mee bezig ben deze maand. Geïnspireerd door Tim Ferris doe ik dat aan de hand van 5 thema’s. Deze maand; ik doe, ik leer, ik lees, ik stop & ik start.

Met deze serie wil ik je een kijkje geven in mijn leven en mijn Style of Living. Hiermee wil ik jou inspireren om te blijven streven naar het creëren van de lifestyle die past bij de toekomst waar je van droomt en je te blijven ontwikkelen. Ik ben er elke dag mee bezig, omdat het mijn werk en passie is, maar dat is niet alleen met mijn coachee, mijn eigen leven blijft ook steeds in ontwikkeling.

Ik doe,
veel aan de ontwikkeling op zakelijk gebied. Ik werkte met mijn praktijk al uitsluitend online, maar ik wil mijn praktijk uitbouwen naar meer een online business. Geen zorgen, coachingsessies blijven gewoon te boeken. Ik werk nog altijd met veel plezier met mijn coachees aan hun doelen. Alleen heb ik dat iets teruggeschroefd om daarnaast ook andere dingen te kunne opzetten. Zo werk ik aan blogs, digitale notebooks en een academy met een bibliotheek en workshops. Vorige jaar was ik al begonnen met maandelijkse themagidsen en vanaf januari komen er maandelijks weer nieuwe bij. Deze zijn straks vanaf eind januari te vinden in de bibliotheek in de academy. In februari zal ik mijn eerste workshop lanceren, ‘In twee weken naar een betere ochtendroutine’. De vernieuwde digitale planner is zo goed als af en zal vanaf eind december te vinden zijn in de shop.

Ik leer,
mijn eigen online academy neerzetten. Ik heb mezelf, met behulp van you tube tutorials en coaching van Elivado, geleerd hoe ik mijn eigen website kan maken. Heerlijk vind ik het om hier mee bezig te zijn en me hier steeds meer in te ontwikkelen. Op dit moment ben ik dus volop aan het leren, zodat ik straks ook mijn eigen academy heb. Boordevol met inspiratie, tips, tools, workshops etc, over hoe jij steeds beter een lifestyle kan creeren die bij je past en bij de toekomst waar je van droomt. Ik kijk er naar uit dat de eerste fase, de bibliotheek, straks af is en ik deze kan presenteren.

Ik lees,
In business * van Aranka van der Voorden. Nu ik mijn business anders aan neerzetten ben lees ik hier veel over. Ik volg Aranka al enige tijd op haar instagram account Pretty Ambitious. Haar praktische en down to earth mentaliteit spreekt mij erg aan. Deze maand wil ik dit boek graag uitlezen. Daarna heb ik nog liggen She means business * van Carrie Green en How to style your brand * van Fiona Humberstone.

Ik stop,
met de hele tijd nadenken en twijfelen over de dingen die ik wil doen en ga het gewoon doen. Ik wil alles altijd graag goed verzorgd en kloppend hebben, maar ik heb gemerkt dat mijn onderbewust dit ook als excuus gebruikt, omdat ik me online zichtbaar maken spannend vind. Door me te focussen op alles wat nog niet klaar is, heb ik mezelf lang weerhouden om echt te starten met het neerzetten van mijn online lifestyle business. De basis staat, dus tijd om de stoppen met uitstellen. Wat daarbij aansluit is stoppen met me bezighouden wat andere er van vinden, want dat helpt niet als je vooruit wil. Ik kan het niet helemaal loslaten, maar zoals ik mijn cliënten vaak aanraadt, erken dat het er is, parkeer het even en ga toch door.

Ik start,
met Start before you are Ready. In opvolging van waar ik mee ga stoppen, ga ik starten met bloggen hier op mijn site en posten op instagram. Ik heb altijd nog het idee om te gaan vloggen, wat zeker leuk zou zijn als ik nog wat andere dromen ga verwezenlijken, maar dat kan altijd nog. Eerst hier me helemaal comfortabel mee voelen. En deze blog is de eerste stap. Zoals al gezegd de basis staat, geen excuses meer, aan de slag en gaandeweg kan ik alles verder ontwikkelen en bijstellen.

Waar ben jij mee bezig? Waarin wil jij je ontwikkelen?

Deze post kan affiliate-links bevatten, aangemerkt met *. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als je iets koopt via de links. Dit kost jou overigens niets extra’s. Ik gebruik alleen links naar producten of websites die ik ook zelf gebruik of als dat niet het geval is, helemaal achtersta. Gebruik je deze links, dank je wel. Je helpt mij om me nog meer te kunnen richten op het maken van mooie content en daarmee jou te kunnen helpen met het creeren van de lifestyle die past bij de toekomst waar je van droomt.

Hallo, ik ben Merel

lifestyle organizer en planner

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

met tip, tools, aanbiedingen en updates.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *